По традиция завършихме серията от обучителни семинари за представители на ДСК Дом в гр. София. На 17 май, в елегантната и стилна обстановка на хотел „Hyatt Regency Sofia“, на едно място събрахме представителите ни от гр. София, колеги от клонова мрежа, както и много други гости.

Разказахме на нашите партньори за новите и интересни неща, свързани с бизнеса на недвижими имоти, у нас и по света, тенденциите по пътя към по-успешни продажби, а също така представихме и редица конкурентни предимства на Банка ДСК. Презентацията предизвика огромен интерес.

Благодарихме на всички наши партньори за успешната съвместна работа, а като символ на признателност отличихме най-добрите с подарък - грамота и пълна кошница с шоколадови изделия. Наградени бяха и много от колегите ни от клонова мрежа, в израз на огромната ни благодарност за съдействието, професионалното отношение и обслужване на нашите клиенти.

Коктейлът след презентацията продължи с разговори, дискутиране на различни казуси, споделяне на професионален опит, чаша хубаво вино и много усмивки. Вярваме, че отново успяхме да създадем нови и полезни познанства, приятелства и всички си тръгнаха мотивирани за бъдеща съвместна работа с нас.

Благодарим на всички присъстващи – партньори на ДСК ДОМ, гости и колеги от клоновата мрежа на Банка ДСК.

Пожелаваме Ви топло и вълнуващо лято, много лични и професионални успехи!

До нови срещи!


Екипът на ДСК ДОМ

Още новини