През изминалата седмица ежегодните обучителни семинари на ДСК Дом продължиха и в Северна България. В рамките на три поредни дни посетихме различни краища на страната. На 23-ти април ДСК Дом гостува в град Русе. Следващата спирка бе на морето, в красивия град Варна, а на 25-ти април гостоприемно ни посрещна град Велико Търново.

И трите семинара преминаха изключително успешно – в приятелска атмосфера, с оживена дискусия и нови познанства. Споделихме с нашите партньори полезна и ценна информация относно жилищното и ипотечно кредитиране, представихме преимуществата на Банка ДСК и положителните промени, които настъпиха при нас. Не пропуснахме да отличим и наградим най-активните ни представители.

Удовлетворени сме от споделения стремеж да бъдем най-добрите за нашите клиенти, както и от високия професионализъм и ангажираност, които проявяват хората, с които работим. Благодарим на всички наши партньори и колеги, отделили време, за да се включат в обучителните ни семинари, както и за положителната обратна връзка, която получихме от всички наши гости. Щастливи сме, че споделихме опит и добри бизнес практики от бранша, в който работим.

Светли великденски празници,

Екипът на ДСК Дом

Още новини